Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

 

 2008-ban két fontos dologra lesz szükségünk: eltökéltségre és perspektívára. Eltökéltségre, hogy tartós eredményeket tudjunk elérni, és világos jövőképre, ami megmutatja, miért küzdünk. Az előbbit a Szaturnusztól kapjuk, mely idén az Oroszlán jegyébe lép, így hatását végre erősebben érezhetjük, mint az elmúlt években, míg az optimizmust, a bátor előretekintést a Neptun és a Jupiter kivételes együttállása okozza, amit legerősebben márciusban és augusztusban érezhetünk majd.


KOS
Ebben az évben véget ér az az unalmas, rutinokon alapuló életvitel, amin régóta próbál változtatni. Munkahelyet vált, izgalmas szerelmi kalandok várják, talán még az igazit is az idén fogja megtalálni. A legviharosabb időszakok áprilisban és októberben várhatók, de nem kell aggódnia, kellő talpraesettséggel könnyedén átvészelhetők. Fogja fel úgy, hogy ezeket a lehetőségeket az Ég küldte. Viszont ehhez maga mögött kell hagynia a múltat, hiszen Ön is tudja, hogy nem lehet egyszerre két életet élni. Egyértelműen búcsút kell intenie egy korábbi fejezetnek, de Ön nem az a félénk, határozatlan típus, nem igaz?
Magánélete mozgalmas lesz 2008-ban, a Vénusz és a Mars folytonosan beavatkozik a dolgaiba. Ha most éppen nincs szerelem a láthatáron, akkor jó hírrel szolgálhatunk, mert már nem sokáig várat magára. Sőt, ezúttal Ön lesz az, aki önként és dalolva akarja majd elmélyíteni a felületes románcot, amire túlfűtött szexualitás lesz jellemző, mégsem csak a testi vágyról szól majd – és ez teszi igazán ellenállhatatlanná. A nyári hónapokban mély bizalom és intimitás alakul ki kettejük között, és a hangulat július környékén hág tetőfokára. Az ősz jóval nyugodtabb és meghittebb lesz, október vége felé pedig egyikük sem lepődik meg azon, hogy eggyel komolyabbra fűzik a szálakat.
A munkahelyén február és március körül indulnak be az események egy előléptetéssel, amelyért majd’ fél évet dolgozott, ezért nagyon boldog lesz, hogy elnyeri méltó jutalmát. Emellett még egy nagy változás várható a nyár elején, ami lehet akár hirtelen területváltás is. Az év második fele sok munkával telik majd, a pénzügyi gondokon pedig csak decemberben lesz úrrá.


BIKA
A Bikákról sokszor mondják, hogy a szokások rabjai, ezért teljesen természetes, hogy Ön nyugodt, kiszámítható 12 hónapot kíván magának 2008-ra. Sajnos nincs szerencséje: a idei év szédületes változásokat hoz. Mintha egy óriási körhintán ülne, arra is alig lesz ideje, hogy hozzászokjon az új felálláshoz, a kép máris újra változik majd. És ez a tempó nem csak a magánéletére lesz jellemző, legalább egy fontos váltás a munkahelyén is várható, sőt, a baráti köre is szinte teljesen kicserélődik. És mindez egyetlen év alatt!
Párkapcsolati fronton áprilisban jön el egy mindent eldöntő pillanat, ami második ránézésre már nem lesz annyira ijesztő, de mindenképp komolyan elgondolkodtatja. Ha úgy érzi, eddig tehetetlenül hagyta, hogy rossz irányba sodorják a dolgok, ezt felfoghatja égi jelként, és eszerint cselekedhet. A Mars, a szenvedély bolygója a nyarat az Ön jegyében tölti, ami azt jelenti, hogy érzelmes és érzéki nyári kalandra számíthat. Talán túl érzelmesre is, és a nyár vége felé már bőven elege lesz belőle: nagyon bosszantja majd, hogy a másik nem akarja elfogadni, hogy saját térre van szüksége. Év vége felé ezért minden energiáját az köti majd le, hogy valahogy lassabbra fogja a tempót.
A 2008-as év két nagy karrierlehetőséget is tartogat, de mindkettő kimenetele meglehetősen bizonytalan, mert rengeteg munkát, anyagi ráfordítást és kockázatvállalást igényelnek. Gondolja meg jól, mielőtt bármelyikbe belevág! Pénzügyileg a március és a július tűnik a legkedvezőbb időszaknak.


IKREK
2008-ban mindenki megismeri majd a nevét, a tüzes Mars segítségével ugyanis a figyelem középpontjába kerül, akár akarja, akár nem. Ez leginkább a munkahelyén lesz érezhető, minden Önről szól majd. Ez azonban csak egy ideig olyan kellemes, ahogyan hangzik, hiszen ha eddig nem vágyott rá, hogy mindenki Önnel foglalkozzon, hamar zavarni kezdi majd, hogy egy lépése sem marad észrevétlen. Ezért legkésőbb az év vége felé visszavonul, és régi, megbízható barátaival veszi körül magát, ami egészen addig jó ötletnek tűnik, míg ki nem derül, hogy egy-egy régi barát régi ellenséggé vált.
Egy se veled-se nélküled viszony februárban újjáéled, és egész nyáron át tart, majd az augusztusi tetőpont után gyorsan el is hamvadnak az érzelmek. Még eszmélni sincs ideje, amikor októberben egy váratlan fordulat arra kényszeríti mindkettőjüket, hogy őszintén valljanak az érzelmeikről, ami bizony nem sikerül egycsapásra. Novemberben még megpróbálnak elmenekülni egy kínos döntés elől, de hamarosan rádöbbennek, hogy ezúttal nincs egérút, a probléma megkerülésével nem mennek semmire. Az egyetlen megoldás, ha összeszorított fogakkal belevágnak, hamar túlesnek rajta, és az új évben mindent elölről kezdenek.
A jegy szülöttei általában szeretnek önállóan dolgozni. Ha Ön még alkalmazott, májusban jó alkalma lesz rá, hogy saját vállalkozásba fogjon. Ekkor azonban még csak a jelenlegi pozíciójának egyhangúsága miatt váltana, ezért várjon novemberig, amikor a bolygók állása fantasztikus sikereket ígér. Pénzügyi téren júliustól javul a helyzet, akkortól többet költhet majd!


RÁK
Lépnie kell, és jobban jár, ha magától teszi meg, mert az áprilisi és később az októberi bolygóállások úgyis ebbe az irányba terelik majd. Rá fog jönni, hogy sokkal egyszerűbb sodródni az árral, mint ellene úszni. Persze Ön imád aggodalmaskodni, így most is épp elég álmatlan éjszaka várja, de higgye el, idén szinte biztos, hogy a kalandos kimenetelű ügyei sikerrel végződnek. Az elmúlt két évben úgy érezte, a Szaturnusz jelenléte minden téren korlátozta, és lehetősége sem volt kitörni a nyomása alól, így júliusban, amikor a bolygó végre elhagyja a jegyét, sokkal felszabadultabban teheti majd azt, amihez kedve van.
A szerelemben az esetek többségében a szégyenlőssége tartja vissza attól, hogy megtalálja az igazi boldogságot. Idén egy kellemes tavaszi kalandba csöppen, ami nagyon ígéretesen indul, de valamiért mégsem jutnak el addig, ameddig Ön szeretné. És a legfurább az egészben, hogy az ok nem a másik fél elutasítása, hanem az Ön közömbös álarca, amely nem teszi egyértelművé, hogy mennyire veszi komolyan ezt a kapcsolatot. Mivel visszafogottságának nagy részét a Szaturnusz nem éppen áldásos jelenléte okozza, júliustól végre sokkal felszabadultabban, magabiztosabban és szexisebben viselkedik majd. Csak nehogy akkor már túl késő legyen! Októberig van ideje, hogy rendbehozza dolgokat, szerencsére a kedvese is várja a kezdeményezését.
Nyáron új, kedvezőbb korszak kezdődik a karrierjében és pénzügyeiben is, és a sikerszéria egészen 2010-ig tart. Ez azonban sajnos nem jelenti egyértelműen azt, hogy a bankszámlája jelentősen gyarapodna, hiszen ha a jövedelmével párhuzamosan megemeli az életszínvolnalát is, akkor a különbség nagy részét elkölti magára!


OROSZLÁN
Az év legfontosabb eseményeként a nyár közepén a Szaturnusz – az erő, a hatalom és a kötelességtudat bolygója – az Ön jegyébe lép. Innentől kezdve tehát komolyabban kell vennie az életet. Javasolt az év első felében kipihennie és kimulatnia magát, mert utána nem igazán lesz rá lehetősége. Felesleges azonban aggódnia: a Szaturnusz nem olyan élvezet-gyilkos, amilyennek elsőre tűnik, épp csak innentől kezdve másfajta dolgokban leli majd örömét: a pillanatnyi örömök helyett a tartós értékekre helyezi a hangsúlyt.
Ez a fordulat a magánéletében sem jön rosszul: januárban egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy párkapcsolatában némi lassításra van szüksége. Az év végi flört ugyanis meglehetősen gyorsan kinőtte magát, és mielőtt még egyáltalán észbe kaphatna, esetleg bolondot csinál magából. Ha valaha is komolyan elgondolkodott azon, ki számít igaz barátjának, most itt a lehetőség, hogy kiderüljön, jók voltak-e a megérzései: lesznek ugyanis páran, akik nem jönnek azzal, hogy megmondták előre, hanem inkább segíteni próbálnak. Van köztük valaki, aki régóta Ön mellett áll, mégsem merült fel soha, hogy komolyabb viszonyt kezdjenek. A Szaturnusz hatására talán elkezdi értékelni a megfontolt férfi eddig rejtett jó tulajdonságait, de ebben az évben megmaradnak barátoknak. 2009-ben viszont egészen új irányt vesznek az események!
Nem az a nehéz, hogy feljusson a csúcsra, hanem az, hogy a vezető pozíciót meg is tartsa. Egy karrierlehetőség, amivel szerencsét próbál, komolyra fordul, és nyáron már a sikert ünnepelheti. Ősztől újonnan szerzett ellenségekkel kell megküzdenie, ami kérdésessé teszi, hogy megérte-e egyáltalán belevágnia az egészbe.


SZŰZ
Az év rossz híre, hogy egy nagy harcot kell megvívnia, és sajnos semmi esély nincs a kikerülésére, mert a Mars szinte az egész évet az ellenfelei jegyében tölti. Jó hír viszont, hogy az Ön bolygói jóval erősebbek és szerencsésebbek, ami azt jelenti, hogy jó esélye van a győzelemre. A hirtelen jött harci szellem még Önt is meglepi majd: rájön, hogy sokkal ügyesebben tud küzdeni, mint valaha gondolta volna, és hogy az eddigi konfliktuskerülő taktikája talán nem a legcélravezetőbb. Augusztusban jön el a fordulópont: innentől már érezni fogja, hogy a győzelem csak idő kérdése.
Ön általában nagy tehetséggel tartja olyan szinten a párkapcsolatait, ahogy az épp a legkényelmesebb, és csak nagyon riktán hagyja, hogy elsodorják az érzelmei. 2008 éppen ezt a ritka alkalmat hozza el: olyan erejű érzelmekkel találkozik, hogy fogalma sincs, mit kezdjen velük. A racionális énje szerint ugyanis azonnal menekülnie kellene, de a lelke élvezi a románc minden pillanatát. Szinte vágyik a veszélyre, azt kívánja, szabaduljanak el az indulatok, csak hogy lássa, mi történik. Az eszére is hallgatva azt az áthidaló megoldást választja, hogy nem beszél róla senkinek, amitől persze az egész viszony csak még izgalmasabb lesz. A nyár fantasztikusan telik, de lassan rá kell ébrednie, hogy ez nem mehet így tovább. Legkésőbb decemberben döntenie kell!
Pénzügyileg az évtized legjobb éve vár Önre, a Jupiter áldásos hatásának köszönhetően októberig egyfolytában emelkedik majd a jövedelme. A nyár lesz a legkedvezőbb időszak, végre egyenesbe kerül. Karrierje is szépen alakul, februárban és júniusban lesznek a legjobb időszakok, decemberben pedig meglepi a barátait egy kedvező ajánlat visszautasításával.


MÉRLEG
2008 hosszú idő óta a legjobb éve lesz, Jupiter ugyanis már januártól egészen október végéig a jegyében tartózkodik, ami minden fronton hatalmas sikereket és szép eredményeket ígér. Fontos viszont, hogy ne felejtsen el hosszú távra tervezni, hiszen ez a bolygó mindig egy tizenkét éves periódust nyit meg az életében, ami azt jelenti, hogy a végső babérokat nem most, hanem 2015-ben arathatja majd le. Ezért arra is kell figyelnie, hol szeretne tíz év múlva tartani, ne csak a pillanat örömeit élvezze! A végső siker legfontosabb kritériuma a jól megválaszott kezdő lépés!
A Jupiter jelenlétének köszönhetően a magánéletében is kedvező változásokra számíthat, tavasszal például rögtön egy igazán érzelmes időszak veszi majd kezdetét, amely tökéletesen izgató és ellenállhatatlan lesz, mintha egy filmben látná. Lehet szó új szerelemről, de megtörténhet az is, hogy újra beleszeret jelenlegi kedvesébe. A végső boldogságra azonban ezúttal sajnos nincs garancia, mivel a Jupiter mellett a Neptun, az illúziók bolygója is Önnél vendégeskedik, így egyelőre nem tudni, hogy igaz szerelem vagy könnyed kaland lesz-e a dologból. Augusztusban újabb mozgalmas hétre számíthat, ugyanezen bolygók jelenlétével, akik mintha csak figyelmeztetni akarnák, hogy tavasszal nem értette meg a lényeget. Vagy lehet, hogy igen, csak épp annyira élvezte, hogy szívesen átélné újra?
A munkahelyén idén jóval könnyeben mennek majd a dolgai. Nem mintha kevesebb feladat várná, de a Jupitertől kapott önbizalma sok nehézségen átsegíti majd. A pénzügyei különösen novembertől vesznek kedvező fordulatot, egyetlen kritikus pillanat lesz áprilisban, de arról is kiderül, hogy vaklárma volt.


SKORPIÓ
Az év elején úgy érzi, lehetetlen feladatra vállakozott, és nehezére esik fenntartania a motiváltságnak még a látszatát is. Mintha egy hegyet kellene megmásznia, ami jelentősen kedvét szegi, de szerencsére az év végére már annak a hegynek a tetején pihenheti ki a fáradalmait. Addig azonban rengeteg kitartásra és erőre lesz szüksége, és akkor is folytatnia kell, amikor mások már feladnák. Júliusban a Szaturnusz lép a jegyébe, vele új erőre kap, októberben pedig csatlakozik hozzá a Jupiter, a szerencse bolygója, amitől 2008 vége és 2009 eleje élete egyik legjobb időszakává válik. Régóta várt már erre a sikerre, úgyhogy most aztán élvezze minden pillanatát!
Tavasszal egy nagyon fontos párkapcsolati döntést kell meghoznia. És bár végül azt mondja, amit a partnere hallani akar, a szíve másfelé húzza, és egyre inkább úgy érzi, olyan irányba rángatják, amerre nem akar menni. Ugyanakkor egy pillanatra sem kételkedik abban, hogy ő az igazi, és csak az időzítés rossz, hiszen rengeteg egyéb dolog vár még elintézésre, ezért hosszas gondolkodás után visszautasítja az ajánlatát. Fél év múlva érik meg a helyzet az elköteleződésre, és akkor mindketten boldogan bele is vágnak. Ráadásul a közben eltelő hónapok alatt arra is rájön, hogy nem is létezik olyasmi, hogy megfelelő pillanat – csak megfelelő ember.
Amikor júliusban végre felér a csúcsra, élvezi, hogy a kezében tarthatja az irányítást. Hamar rá kell viszont döbbennie, milyen nehéz munkával tarthatja csak meg a megszerzett pozícióját. Pénzügyileg nem panaszkodhat erre az évre, a kiemelkedő időszakok januárban és októberben lesznek.


NYILAS
Ha épp a személyes boldogság elérése a legfontosabb az életében, ebben az évben mindent megkaphat, amire valaha is vágyott. Ha viszont a pénz és a karrier teszik boldoggá, egy kicsit még várnia kell. Szinte minden jelentős esemény a magánéletében történik majd Önnel, a szakmai ügyek háttérbe szorulnak. Szüksége lesz némi kalandvágyra és bátorságra, hogy ha netán úgy hozná a helyzet, egyetlen kézitáskával odébb tudjon állni. Ez a mentalitás egyébként sem áll távol a Nyilasoktól, viszont a környezetüket rendszeresen a kétségbeesésbe kergeti.
2008 lehet az évtized legélvezetesebb, legemlékezetesebb és hosszútávon legfontosabb éve érzelmi és magánéleti szempontból. A Mars és a Vénusz mellett ugyanis a Merkúr is segítségére siet: a hetekig tartó érzelmes, túlfűtött periódusok alatt lesz alkalma tovább mélyíteni párkapcsolatát, és kimutatni, hogy a különbségek ellenére nagyon szereti a partnerét. Három olyan együttállás is van ebben az évben, amikor nagyon valószínű, hogy egy felsőbb szintre lép a kapcsolata. Nyár végére pontosan azt kapja majd meg, amire régóta vágyott – szeptemberben pedig még a legfontosabb kérdésre is igent mondhat!
Karrierjében nyugodt, hátradőlős időszak lesz a 2008-ös év. A nagy bolygók, amelyek a tavalyi év látványos változásait okozták, elhagyják a Nyilas jegyét, és hagyják, hogy teljes erejével a magánéletére koncentráljon. Nyár közepétől pénzügyileg sikeresebb időszak következik, ami a tavaszi nagy derékszíjhúzás után nagy könnyebbséget jelent majd.


BAK
Idén a Baknak minden sikerül, hiszen a Jupiter, a siker és a szerencse bolygója az év tíz hónapját ebben a jegyben tölti, és mikor épp gyengül a hatása, akkor is ott van a Mars, aki mindig kihúzza a csávából. Mindezek eredményeképpen az év legelején és legvégén szinte legyőzhetetlennek érzi magát, amitől persze annak is bizonyul. Olyannyira elégedett az eddigi teljesítményével, hogy novembertől már azon kezd gondolkoni, milyen irányban változtathatna az életén, hogy az ne váljon unalmassá. Elege van ugyanis a pénzen mérhető sikerekből: valami mélyebbet keres – és az év végére meg is találja majd.
Magánéletében az év két egymástól nagyon különböző részre oszlik majd. Az első rész pontosan olyan lesz, amilyenre számít: Ön a szabályok szerint játszik, és azt kapja vissza, amit remélt. Csak az a baj, hogy úgy kezeli az érzelmeit, mint egy befektetést, ami nem ugyanaz, mintha teljes szívvel beleélné magát az adott helyzetbe. Áprilisban találkozik egy volt szerelmével, és ettől teljesen új fényben kezdi látni a jelenlegi kapcsolatát. Ezért júliusban, amikor uralkodó bolygója, a Szaturnusz, az égbolt egy veszedelmesebb részére vándorol, a hirtelen jött kalandvágytól vezérelve Ön úgy dönt, követi, és nem törődik azzal, hogy esetleg rosszul is végződhet a kaland.
A munka világában Ön igazán otthonosan mozog, és különösebb erőfeszítések nélkül jut előre. Nyáron egy olyan dolog történik, amire többé-kevésbé számított, teljesen új irányba terelve a karrierjét. Pénzügyileg jól alakulnak a dolgai, kivéve a márciust, amikor hatalmas kiadásba veri magát, amit később nagyon megbán.

VÍZÖNTŐ
A 2008-as év lassan kezdődik, de ahogy telnek a hónapok, egyre jobban érzi majd magát. Az év végére több fontos bolygója előtérbe kerül az égbolton, amitől egyszerre úgy érzi, újjászületett. Márciusban és májusban tesz egy-egy nagy lépést előre, de a döntő pillanat októberben következik majd el. Ez nem jelenti azt, hogy addig tétlenül kell üldögélnie, hiszen minél több munkát elvégez előtte, annál kedvezőbb lesz a végeredmény. Egy április végi csalódás ne keserítse el, csak annyi történik, hogy egy fejezet csendben véget ér az életében, viszont a főcsapásra így annál több ideje marad.
A születésnapja körül Vénusz a Vízöntőben jár, így boldogan kezdi az új évet, és az eufória egészen májusig tart, amikor is kétségei támadnak, hogy szeretné-e tovább folytatni ezt a kapcsolatot. Lehet, hogy elég változtatni néhány alapszabályon, de az is lehet, hogy egy teljesen új partnert kell keresnie. Júliusban jön meg a kellő bátorsága, hogy kimondja, amit ki kell mondania, de szinte azonnal meg is bánja. Az augusztus emiatt elég nehéz időszak lesz, de szeptembertől már látja majd az alagút végét. Sőt, a tél már újra párkapcsolatban találja, de mivel régi társát nem tudja kiverni a fejéből, rájön, hogy elhamarkodta a dolgot.
Munkahelyén az év végére koncentráljon, és próbáljon addig kitartani. Tavasszal kap némi energiát és új ötleteket a Marstól, de még így is nehéz lesz fenntartania a lelkesedést. Júliustól a siker csak kemény munka és ambíció függvénye. Pénzügyileg az egész év jól alakul, februárban és májusban váratlan összegekhez jut, és novemberben jön el a csúcspont.


HALAK
Bármilyen közhelyesen hangzik, 2008-ban bármi megtörténhet Önnel, amit csak el tud képzelni, ugyanis a Mars, az energia és az erő bolygója az év mind a tizenkét hónapjában az Ön (magán)életét egyengeti majd. A jelenléte viszont azt is jelenti, hogy Önnek kell átvennie a kezdeményezést minden kényes helyzetben. Utas helyett sofőrnek lenni meglehetősen izgalmas feladat, de meglehetősen távol áll a Halak egyéniségétől. Idén viszont nemhogy nem kerülheti el a kalandos helyzeteket, Önnek kell generálnia őket! Meg lesz lepve, milyen ügyesen navigálja a dolgokat, és az év végre valóra váltja a legvadabb álmait – ráadásul teljesen egyedül!
Tavaly óta egy akadály keseríti meg szerelmi életét, ami nyáron szerencsésen megszűnik, és Ön örömmel látja, hogy szabadon megteheti azt, amire régóta vágyik. Azt kell viszont tapasztalnia, hogy megszűnt az eddigi izgalom is, és talán kiderül a kapcsolatról, hogy nem érdemli meg, hogy a teljes idejét neki szentelje. Hagyjon időt maguknak, ne erőltesse a végleges döntést! Talán sikerül kompromisszumos megegyezésre jutniuk, de ha megint csak egy akadály miatti izgalom tartja Önöket együtt, akkor komolyabban el kellene gondolkodnia, meddig mehet ez így tovább!
Ebben az évben nagy változásokra számíthat a pénzügyeiben, és sajnos nem mind lesz pozitív. Ezért is olyan fontos, hogy nagyon okosan költse a pénzét. Ha munkahelyet akar váltani, azt még januárban tegye meg, vagy decemberig kell várnia vele.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nemradtartozik!

(Nemm1azneked? , 2010.04.17 13:54)

Nagy szarok vagytok mindannyia beszpotatok az egesz egy kva nagy atbaszas!!!!!!Szarok vatgytok értitek? SZAROK!!!

frfregtq

(Pont az!!, 2010.04.06 18:11)

2008?????????????????????!!!!!!!!!!!XDeltévedtünk vagy mi??

ormosbánya völgy ut 8

(beszterczei tünde, 2010.04.01 12:49)

hát ez már unalmas nem gondoljátok mikor volt már 2008
:):):):)XDXDXD

ez toooottáll.....

((:Valakííí:), 2009.07.30 13:38)

Jövőre a 2009-est rakod fel??xD

*.*

(Bree, 2009.07.22 13:45)

Gondolom ami késik nem múlik :P x)

Betty

(Betty, 2009.07.09 19:52)

am annyi XD le kék már cserélni a poroszkópoz XD

kakukkszentjoska@freemail.hu

(anyádszeret?., 2009.01.27 22:40)

nemgáz h 2009van :D